Пољозаштитни појасеви

Представници петнаест војвођанских општина потписали су данас уговоре о додели средстава за подизање пољозаштитних појасева, које додељује Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Средства у укупном износу од 34 милиона динара усмерена су у општине Врбас, Житиште, Ковин, Бечеј, Србобран, Нови Бечеј, Сента, Мали Иђош, Пландиште, Инђија, Нова Црња, Кула, Стара Пазова, Бела Црква и Град Панчево.
  Према условима конкурса, који је расписан у октобру, Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство учествује са 65 одсто у пројекту подизања пољозаштитних појасева, док остатак средстава обезбеђују војвођанске локалне самоуправе.
  Како је још истакнуто, за подизање пољозаштитних појасева, агрошумских производних система и ловних ремиза у 2010. години планирана су средства у укупном износу од 45 милиона динара. С обзиром на то, да од 22 општине које су конкурисале за средства, седам није доставило комплетну документацију, у овом конкурсном кругу остало је нерасподељено 11 милиона динара. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"