Саопштење ОО СДС

Циркус у Врбасу

Пошто је уништено комунално предузеће Стандард, на ред је дошао Комуналац! Ново предузеће – стара техника! Јавне набавке, примена силе и непоштовање закона. Последња јавна набавка Комуналца је врхунац циркуса који је посетио наш град!

ЈКП Комуналац је објавио јавну набавку за видео обезбеђење објеката и у конкурсној документацији написао име и презиме са ким ће се склопити уговор о видео надзору! Да циркус буде већи, наведена фирма је и добила посао! Јавна набавка је била вредности 1.404.000 динара, изабран је понуђач са ценом од 1.404.000 динара, а одбијена понуда фирме која је понудила цену од 600.000 динара.

http://komunalacvrbas.rs/2016/01/26/видео-обезбеђење-на-локацијама-управ/

( Линк са конкурсном документацијом и одлуком)

За то време Општинско веће општине Врбас је смислило нову тактику за обману грађана Врбаса: Предложили су смањење цене грејања и тај предлог дали у скупштинску процедуру. Прво, Скупштина општине Врбас није надлежна за доношење цене. Друго, Скупштина општине Врбас ће се одржати на крају грејне сезоне!

Ако напредњаци у свом саопштењу кажу „да уздигнутих глава и поносно стоје иза својих резултата, са чињеницом да су у складу са могућностима сваки начињен корак правили у интересу наших грађана“, онда се само може рећи: Чега се паметан стиди........

Општински одбор СДС-а   

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"