Саопштење ОО СДС

Циркус у Врбасу

Пошто је уништено комунално предузеће Стандард, на ред је дошао Комуналац! Ново предузеће – стара техника! Јавне набавке, примена силе и непоштовање закона. Последња јавна набавка Комуналца је врхунац циркуса који је посетио наш град!

ЈКП Комуналац је објавио јавну набавку за видео обезбеђење објеката и у конкурсној документацији написао име и презиме са ким ће се склопити уговор о видео надзору! Да циркус буде већи, наведена фирма је и добила посао! Јавна набавка је била вредности 1.404.000 динара, изабран је понуђач са ценом од 1.404.000 динара, а одбијена понуда фирме која је понудила цену од 600.000 динара.

http://komunalacvrbas.rs/2016/01/26/видео-обезбеђење-на-локацијама-управ/

( Линк са конкурсном документацијом и одлуком)

За то време Општинско веће општине Врбас је смислило нову тактику за обману грађана Врбаса: Предложили су смањење цене грејања и тај предлог дали у скупштинску процедуру. Прво, Скупштина општине Врбас није надлежна за доношење цене. Друго, Скупштина општине Врбас ће се одржати на крају грејне сезоне!

Ако напредњаци у свом саопштењу кажу „да уздигнутих глава и поносно стоје иза својих резултата, са чињеницом да су у складу са могућностима сваки начињен корак правили у интересу наших грађана“, онда се само може рећи: Чега се паметан стиди........

Општински одбор СДС-а