Saopštenje OO Pokreta "Dosta je bilo"

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Koliko često imate priliku da čujete prave razloge zašto privreda propada u Srbiji? Šta znate o tome kako zaista funkcioniše vlada, njeni ministri i kako se donose odluke o trošenju novca svih građana? Da li znate da red u državi može da se uvede za samo godinu dana? Potrebna je samo politička volja koju ni bivša ni sadašnja vlast nemaju.

Dođite da razgovaramo o uvođenju reda, o tome kako da uvedemo sistem da ne vladaju oni sa kupljenim diplomama i da zajedno počnemo da gasimo požar koji su u Srbiji zapalili razni kvazi stručnjaci i „biznismeni“ od ranije poznati organima gonjenja.

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, koja muče srpsko društvo možete čuti na tribini koja će se održati u četvrtak, 25. februara sa početkom u 18 časova, u sali bioskopa „Jugoslavija“ u Vrbasu.

Predsednik pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović predstaviće konkretne mere za oporavak Srbije. Na tribini će, pored Saše Radulovića, govoriti i Aleksandar Stevanović – ekonomski savetnik i Nikola Štula – zamenik koordinatora za Vojvodinu. Dođite da čujete sve ono čega se plaši kako republička, tako i lokalna vlast, pa nas jednako drže u medijskom mraku.