Saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine podnela je noćas oko 3.30 časova ujutru potpise i dokumentaciju za pokrajinske izbore. Naziv liste je NENAD ČANAK - LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE - DIGNI GLAVU!

Liga socijaldemokrata Vojvodine će 24. aprila da pobedi na izborima u Vojvodini!

PRIVATNO OBEZBEĐENJE SPS NASRNULO NA POSLANIKE I POSLANICE LSV

Privatno obezbeđenje Socijalističke partije Srbije jutros oko 3 sata je fizički nasrnulo i sprečavalo poslanike i poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine da uđu u zgradu Skupštine AP Vojvodine. Do napada je došlo kada su predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine ulazili u zgradu kako bi predali listu za učešće na pokrajinskim izborima. O nečuvenoj sramoti i nasilju postoji foto i video dokumentacija, a obaveštena je Pokrajinska izborna komisija i Policijska uprava Novi Sad. Upravo u ovom momentu u znak protesta, u
toku je konferencija za medije ispred ulaza u zgradu Skupštine AP Vojvodine, koju drži predsednik LSV Nenad Čanak sa kandidatima i kandidatkinjama sa izborne liste.

ZAŠTO HOĆEMO DA POBEDIMO

Liga socijaldemokrata Vojvodine hoće da preuzme odgovornost i napravi Pokrajinsku vladu, koja će biti spremna da se suprotstavi devastaciji i degradaciji Vojvodine. Liga socijaldemokrata Vojvodine nema potrebe da objašnjava svoje stavove, jer ih za 26 godina nije menjala. I kada smo kao manjinski partner učestvovalii u vlasti i kada smo bili opozicija. Uvek smo za Vojvodinu tražili više od svih:

-Šest godina i 38 puta smo podnosili inicijativu za obeštećenje Vojvodine zbog prodaje Naftagasa. I na kraju smo, 39. puta uspeli
-Mi smo zaustavili koncesiju i uštedeli 450 miliona evra Vojvodini.
-Mi se borimo da se Vojvodini vrati sve oteto od državnih preduzeća.
-Mi se borimo da odbranimo vojvođansku zemlju i paore i prikupili smo već preko 70 hiljada potpisa za to.

Sada nam treba vaša podrška da zajedno pokažemo šta umemo i kako Vojvodina treba da se uredi. Liga traži samo jedno - da Vojvođani sami odlučuju o svojoj sudbini. Na listi imamo preko 40% žena, potrudili smo se da na listi budu ravnomerno zastupljeni i mladi i stariji, pripadnici i pripadnice svih nacionalnih zajednica iz svih krajeva Vojvodine, stručnjaci iz različtih oblasti... Kandidati za poslanike u Pokrajinskom parlamentu iz Opštine Vrbas su: Mario Mažar -diplomirani ekonomista, i Dejana Uzelac - master ekonomije.

LSV CE POBEDITI NA POKRAJINSKIM IZBORIMA. NENAD ČANAK - LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE - DIGNI GLAVU!

OPŠTINSKI ODBOR LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE VRBAS