Saopštenje OO Levice Srbije

Opštinski odbor Levice Srbije u Vrbasu organizuje tribinu u bioskopu Jugoslavija, u subotu, 26. marta sa početkom u 18,00 časova. Na tribini će govoriti Borislav Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, narodni poslanik u Skupštini Srbije, i predstavnici Pokrajinskog i Opštinskog odbora Levice Srbije.

Na vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 24. april Levica Srbije nastupiće sa Pokretom za preokret, Novim udruženjem penzionera Srbije (NUPS) i Socijaldemokratskom unijom, a lista nosi  naziv "Borislav Stefanović - Srbija za sve nas".

Ovo su pokreti koji sa nama u velikoj meri dele našu borbu za socijalnu pravdu, solidarnost i socijalnu državu. Ovo su pokreti i partije koje se tradicionalno bore protiv ovog režima i koji su beskompromisna opozicija Aleksandru Vučiću.

Ovo je lista za koju ne može da se kaže da ima ljudi koji su iskompromitovani i koji su karijeru koristili zarad ličnog interesa, ovo je lista koja može da garantuje da će se beskompromisno boriti za sve ugrožene građane Srbije.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"