Saopštenje OO Pokreta socijalista

Sinoć, 26.02.2017 godine, u prostorijama OO Pokreta socijalista Vrbas, održan je sastanak na kom je doneta Odluka o formiranju Izbornog štaba. Na čelu istog je Diana Milović, a kao njeni zamenici izabrani su Milutin Mrkša i Predrag Radović. Za sekretarku izborne kampanje izabrana je Branka Tadić.

Pokret socijalista na predstojećim lokalnim izborima u opštini Vrbas nastupa samostalno, dok na predsedničkim izborima podržava kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića!

OO Pokret socijalista Vrbas ojačao je svoje redove i kontinuirano radi na istom. Naša stranka je pre svega socijalno odgovorna stranka koja se, kroz socijalnu politiku, prevashodno služi načelima borbe za socijalnu pravdu, rad i jednakost! Svojim dosadašnjim radom, pokazali smo odgovornost na republičkom nivou, predvodjeni predsednikom stranke, Aleksandrom Vulinom, koji je na čelu najosetljivijeg resora u zemlji.
Nova Pokrajinska vlada, koja je na dužnost stupila prošle godine, odmah je, smatrajuci to veoma važnom oblašću, formirala potpuno novi Sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, koga predvodi Predrag Vuletić, zamenik predsednika Pokreta socijalista.

Na lokalnim nivoima, naši ljudi su takodje zaduženi za delatnosti iz oblasti socijalne politike, koje veoma odgovorno i savesno obavljaju. Dubokog smo uverenja da odgovornost za iste možemo da preuzmeno i u Vrbasu. Potrudicemo se da zadobijemo poverenje gradjana opštine Vrbas.

DO POBEDE!!!