ПС организује вечити дерби у Врбасу

У новом кораку реализације пројекта "Полиција у локалној заједници", који се спроводи у оквиру Стратегије полиције у локалној заједници Владе Србије, службеници Полицијске станице Врбас организоваће у четвртак, 24. септембра манифестацију "Спортом против насиља и наркоманије". У Центру за физичку културу "Драго Јововић" биће одиграна дерби утакмица између Црвене Звезде и Партизана, а мешовите екипе предводиће капитени Црвене звезде и Партизана, Саво Павићевић и Саша Илић.

Екипе вечитих ривала чиниће ђаци из основних школа из Врбаса. Судија утакмице биће најбољи српски судија Милорад Мажић, а селектор овог заједничког тима са истим циљем биће Вељко Пауновић, златни селектор младе репрезентације Србије - светског првака.

"Непосредно до терена, као ВИП гости, налазиће се деца и млади из Удружење 'Кућица – МНРО' из Врбаса и из Удружења деце и младих са сметњама у развоју, инвалидитетом и ретким болестима 'Мултиарт' из Врбаса, уз присуство родитеља. Од стране полицијских службеника ПС Врбас у току програма, а пре утакмице, деци ће бити подељене мајице са логом акције, као и поклон пакети  кондиторских производа. Након меча поклоне ће делити и капитени Црвене звезде и Партизана - по 40 улазница за мечеве ових клубова. У недељама након манифестације СО Врбас требала би организовати превоза деце како би у два наврата посетила утакмице клубова као посебни гости. Гости манифестације биће и Шкабо маестро из Београдског синдиката и плесна група 'Magic power' из Новог Сада. Пуну подршку акцији дао је Фудбалски савез Србије", саопштили су организатори.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"