Апел свим учесницима у саобраћају

У последњих седам дана на путевима у општини Врбас догодиле су се чак три саобраћајне незгоде у којима је исто толико лица изгубило живот. Двојица бициклиста настрадала су у незгодама на раскрсници ка Бачком Добром Пољу и на путу крај предузећа "Житар", док је један пешак страдао на Куцурском путу, на излазу из Врбаса.

Управо због наглог погоршања сигурности учесника у саобраћају јуче је заседао Савет за безбедност саобраћаја општине Врбас и у сарадњи са Полицијском станицом Врбас договорено је интезивно спровођење мера контроле.

"Савет за безбедност саобраћаја општине Врбас апелује на све суграђане да повећају опрез у саобраћају и поштују саобраћајне прописе. Ово посебно поручујемо најугроженијим категоријама у саобраћају – бициклистима и пешацима, док на возаче апелујемо да поштују ограничења брзине. У циљу повећања безбедности у саобраћају припадници саобраћајне полиције Полицијске станице Врбас у предстојећем периоду вршиће свакодневно појачану контролу саобраћаја, са посебним акцентом на исправност светлосне сигнализације код бициклиста, непоштовање саобраћајних прописа од стране пешака и возача према пешацима, као и контролу брзине и алкохолисаности возача на више пунктова у општини Врбас", стоји у поруци јавности Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"