"Србија у ритму Европе" поново у Врбасу

Општина Врбас и организација "Србија у ритму Европе" потписали су данас уговор о наставку сарадње започете претходне године, која је резултирала великим концертом одржаним у јуну ове године у нашем граду и наступом оних најбољих на концерту у Крушевцу. У новој сезони Врбас ће се наћи међу двадесет мањих и већих градова у којим ће се манифестације одржавати, а нови партнер од ове године свим учесницима биће Радио-телевизија Србије.

Уговор су потписали др Братислав Кажић, председник општине Врбас, и Игор Карадаревић, председник организације Србија у ритму Европе.

"И ове године деца учесници похађаће две секције - секцију соло певања и секцију модерног плеса, а општина ће имати прилику да се представи амбасади која граду буде додељена, као што је то ове године било у Амбасади Турске. На концерту у Ћуприји, који ће се емитовати на РТС-у, Врбас ће се представити и једним видео прилогом. Као и до сада, радићемо на успостављању контаката са европским амбасадама", рекао је Давид Макевич, директор Канцеларије за односе са амбасадама Европе.

Председник општине Врбас Братислав Кажић оценио је да је досадашња сарадња са овом организацијом дала одличне резултате.

"Испоставило се да смо повукли добар потез. Наша деца су се веома лепо дружила на завршном концерту у Крушевцу, забележила су добро пето место, а ове године ће опет имати прилику да се такмиче. Ми желимо да наставимо нашу сарадњу, посебно са Амбасадом Турске, у нади да ће се добар број пројеката које смо презентовали и реализовати. Ширићемо пријатељства и са другим европским државама, са жељом да пронађемо партнере за развој нашег града и општине", рекао  је Кажић након потписивања уговора. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"