Хуманитарне акције за Ену Нановски

У знак сећања на Александра Рогановића Рога, Врбашанина трагично преминулог 2010. године, неколико његових пријатеља, у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Врбас, организоваће и ове године четврти по реду хуманитарно-меморијални турнир у малом фудбалу.

Овога пута турнир се одржава у Основној школи "Светозар Милетић", у недељу, 08. новембра од 10.00 часова. Према правлима, екипе чине четири играча у пољу и голман, а котизација за учешће износи, како су одлучили организатори, најмање 2.000 динара. Новац се уплаћују на рачун суграђанке Ене Нановски као помоћ за лечење - Ерсте банка рн. бр. 340-32253427-59.
За најбољу екипу турнира обезбеђен је пехар и победнички ручак. Учешће на турниру може се пријавити на телефон 062/628-280.

Иначе, ових дана у Врбасу ће бити одржано више хуманитарних акција на којим ће бити прикупљана помоћ за Ену Нановски. У клубу Процес и пабу Белфаст, у суботу 07. новембра, организују се журке "Ђускајмо за Ену". У клубу Процес за музику и атмосферу биће задужени Столе Поповић и Марко Видовић, док ће у пабу Белфаст свирати бендови "Zehn für Zehn" i "Blow".

Такође, сав приход од фризура које ће правити Јелена Ћирић 06. и 07. новембра ће ићи за лечење Ене. Приход који ће добити од шминкања 13, 14. и 15. новембра "Wild rose" и Милена Влаховић ће, такође, бити усмерен на лечење, као и приход који оствари  Бојана Самарџић радећи педикир и маникир 07. и 15. новембра. 
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"