КЕМ у трци за Energy Globe Award 2015

Општина Врбас и Канцеларија за енергетски менаџмент номиновани су за престижну награду Energy Globe Award 2015, коју додељује Energy Globe Foundation. Ова непрофитна организација делује у области енергетске ефикасности и обновљивих извора енергије и глобални је лидер у области одрживости.

"Пројекат успостављања система енергетског менаџмента на локалном нивоу, као јединствен пример у нашој држави, номинован је у категорији FIRE, категорији која обухвата одрживе пројекте из области енергије. Циљ ове награде је да презентује успешне и одрживе пројекте што широј јавности, пројекте који нуде решења за очување животне средине и заштиту наших ресурса. У оквиру Energy Globe Award постоје интернационална и национална признања. Церемонија доделе награда за 2015. годину ће се одржати 19. јануара 2016. године, у Техерану", саопштено је из Канцеларије за енергетски менаџмент.

Примарни циљ Energy Globe Foundation је да "створи већи ниво свести широм света која се односи на неопходност коришћења ресурса на одржив начин, посебно што се енергије тиче, и да, с друге стране, осмишљава конкретне пројекте који имају за циљ стварање одрживе будућности и побољшања услова живота у земљама у развоју". Ова најпрестижнија светска награда на пољу заштите животне средине установљена је 1999. године. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"