У уторак седница Скупштине општине

Марјана Мараш, председница Скупштине општине Врбас, заказала је за уторак, 17. новембар, XXII седницу локалног парламента. Према предложеном дневном реду одборници ће разматрати 13 тачака, а као најважнија издваја се ребаланс буџета за 2015. годину.

Уз ребаланс, Скупштина општине Врбас ће се изјашњавати, између осталог, и о предлогу Извештаја о извршењу одлуке о буџету општине Врбас за 2015 на дан 30. јуна, предлогу одлуке о доношењу Плана детаљне регулације блока број "26" у Врбасу, предлогу одлуке о доношењу Програма отуђења и давања у закуп неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини за 2015. годину у општини Врбас, затим предлогу одлуке о изменама и допунама одлуке о Oпштинској управи, предлогу одлуке о изменама и допунама Одлуке о оснивању Културног центра Врбаса, и предлогу одлуке о изменама и допунама Одлуке о програму уређивања градског грађевинског земљишта за град Врбас и насељена места општине Врбас за 2015. годину.

Дневни ред предвиђа и давање сагласности на измене и допуне програма пословања Јавног комуналног предузећа "Стандард" и Јавног предузећа "Дирекција за изградњу" за 2015. годину, као и предлог решења о разрешењу и именовању чланова Општинског штаба за ванредне ситуације општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"