"Дан отворених врата" у Геронтолошком центру

"Dan otvorenih vrata" u Gerontološkom centru Vrbas

Геронтолошки центар Врбас организовао је данас традиционални Дан отворених врата, акцију у којој корисници услуга установе имају могућност да се друже са својим рођацима, пријатељима и комшијама које дуго нису имали прилике да виде и чују.

"Иако се посете штићеницима Геронтолошког центра одвијају током целе године, једном годишње организујемо велико дружење корисника услуга и њихових рођака, уз низ заједничких активности. Управо је зато овај дан посебан, скоро код свих корисника дође неко од рођака и пријатеља, па се кроз разне друштвене игре, томболу и заједничку прославу рођендана свих оних којима је рођендан био у последња три месеца, сви учесници обрадују и дан испуне задовољством", рекла је Радмила Мусић, директорка Геронтолошког центра Врбас.

Такође, сродници су овом приликом имали могућност да разговарају са стручним особљем Геронтолошког центра и стекну увид у опште стање својих ближњих на смештају, њиховим потребама и жељама.

Иначе, у Геронтолошком центару у Врбасу борави 125 корисника свих категорија - покретних, полупокретних и непокретних, и то 95 у објекту у Врбасу и 30 у објекту у Куцури.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"