Дипломе за полазнике школе дигиталне фотографије и веб дизајна

Центар за развојне пројекте Врбас организовао је данас у Основној школи „Братство-јединство“ свечану доделу диплома учесницима школе дигиталне фотографије и веб дизајна. "Кроз тромесечни програм обучени су талентовани ученици основних школа за самостално креирање и обраду дигиталних фотографија и израду веб сајтова кроз основну обуку", саопштено је из ове организације.

Учесници програма школе крунисали су рад заједничким пројектом - израдом интернет презентације, у којем су применили сва стечена знања током обуке.

"За разлику од класичних информатичких обука које су постале превише уобичајене и доступне у данашњем друштвеном окружењу, овакав вид обуке био је веома занимљив за учеснике, што се могло видети и на јавно представљеном сајту. Развијање креативности употребом информатичких средстава и рад на креативним радионицама помаже деци да разумеју свет око себе, али и да искажу своја лична искуства и идеје. С обзиром да живимо у доба дигиталне ере и да је информатичка писменост неопходна, надамо се да ће овакви пројекти и даље бити подржани од стране различитих друштвених институција", рекао је након уручења диплома Момир Мишовић, председник Центра за развојне пројекте Врбас.

Организовање курса помогли су Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Основна школа "Братство-јединство" и Интернет књижара - Компјутер библиотека.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"