ТООВ на Међународном сајму туризма и сеоског туризма

Turistička organizacija opštine Vrbas na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

Туристичка организација општине Врбас представила је локалне потенцијале у овој области на 7. Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Туристичка понуда општине Врбас нашла се међу сличним понудама чак 120 излагача из Србије, Републике Српске, Црне Горе и Босне и Херцеговине. Ово је био први наступ ТООВ на сајму у Крагујевцу.

"Представили смо се на заједничком штанду са туристичким организацијама општина Бечеј и Жабаљ, а заједнички наступ наше три организације део је недавно потписаног Протокола о сарадњи. Протокол, између осталог, предвиђа и заједничку израду пројеката у области туризма и аплицирање код домаћих и иностраних фондова, организацију манифестација и логистичку подршку у њиховој реализацији, размену знања и искустава, као и израду и промоцију заједничких туристичких производа. На заједничком штанду представљени су туристички, културни и привредни потенцијали општина Врбас, Бечеј и Жабаљ, али и заједнички туристички производ – продужени викенд у три општине, са изузетно садржајним и занимљивим програмом посета", рекао је Иван Ковљен из Туристичке организације општине Врбас.

Иначе, у оквиру овог сајма одржан је и трећи по реду продајни Сајам зимнице и домаће радиности.

"Будући да сајам у Крагујевцу добрим делом промовише сеоски туризам, наша организација је посебан акценат ставила на представљање потенцијала које општина Врбас има у овој области. Својим активностима настојимо да едукујемо грађане и промовишемо овај облик туризма. Очекујемо да ће се ова грана туризма на територији општине Врбас значајније развијати у будућности, с обзиром на трендове који постоје у нашем непосредном окружењу – појединим суседним општинама, Војводини и Србији", рекао је Ковљен.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"