Донација „Табите“ за Општу болницу

Donacija „Tabite“ za Opštu bolnicu Vrbas

Социјално хуманитарна, невладина организација "Табита" из Новог Сада и брачни пар Бранка и Желимир Срнец поклонили су Општој болници Врбас вредну донацију која се састоји од потрошног материјала и униформи за запослене. Сарадња "Табите" и ОБВ је вишегодишња и овај донатор заузима високо место на листи донатора врбаске болнице.

"Неопходно је континурано обнављање потрошног материјала, пре свега постељине за болесничке кревете и радних униформи за запослене, јер се на појединим одељењима и у току дана морају више пута заменити. Наравно да је због економске ситуације веома мало расположивих средстава и оваква подршка је увек добро дошла", рекла је Јелена Банићевић, главна медицинска сестра Интернистичког сектора.

"И овом приликом захваљујемо се брачном пару Срнец, као и свим њиховим сарадницима, на великој и веома значајној подршци током свих ових година. Надамо се да ће се овако добра сарадња наставити, не само са болницом већ и са другим установама из општине Врбас", поручили су из ОБВ.  

Medicinska sestra Internističkog sektora Opšta bolnica Vrbas

Бранка и Желимир Срнец, заједно са сарадницима, већ више деценија баве се хуманитарном делатношћу. Успевају да анимирају бројне донаторе из целог света и обезбеде хуманитарну помоћ тамо где је најпотребнија у свом окружењу и шире. Помажу здравственим установама и установама социјалне заштите, школама, црквама, верским заједницама, удружењима и другим установама и појединцима који затраже помоћ.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"