Донација „Табите“ за Општу болницу

Donacija „Tabite“ za Opštu bolnicu Vrbas

Социјално хуманитарна, невладина организација "Табита" из Новог Сада и брачни пар Бранка и Желимир Срнец поклонили су Општој болници Врбас вредну донацију која се састоји од потрошног материјала и униформи за запослене. Сарадња "Табите" и ОБВ је вишегодишња и овај донатор заузима високо место на листи донатора врбаске болнице.

"Неопходно је континурано обнављање потрошног материјала, пре свега постељине за болесничке кревете и радних униформи за запослене, јер се на појединим одељењима и у току дана морају више пута заменити. Наравно да је због економске ситуације веома мало расположивих средстава и оваква подршка је увек добро дошла", рекла је Јелена Банићевић, главна медицинска сестра Интернистичког сектора.

"И овом приликом захваљујемо се брачном пару Срнец, као и свим њиховим сарадницима, на великој и веома значајној подршци током свих ових година. Надамо се да ће се овако добра сарадња наставити, не само са болницом већ и са другим установама из општине Врбас", поручили су из ОБВ.  

Medicinska sestra Internističkog sektora Opšta bolnica Vrbas

Бранка и Желимир Срнец, заједно са сарадницима, већ више деценија баве се хуманитарном делатношћу. Успевају да анимирају бројне донаторе из целог света и обезбеде хуманитарну помоћ тамо где је најпотребнија у свом окружењу и шире. Помажу здравственим установама и установама социјалне заштите, школама, црквама, верским заједницама, удружењима и другим установама и појединцима који затраже помоћ.

КУЛТУРА

Изложба слика Милоша Калишког

23. јул 2018. КУЛТУРА

Изложба слика Милоша Калишког

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организоваће у у...

Завршен Равно Село филм фестивал

26. јун 2018. КУЛТУРА

Завршен Равно Село филм фестивал

Други Равно Село филм фестивал завршен је синоћ пројекциј...

Скулптуре Новака Јововића у Нашој галерији

25. јун 2018. КУЛТУРА

Скулптуре Новака Јововића у Нашој галерији

У Нашој галерији Удружења ликовних уметника Врбаса отворе...

Почео II Равно Село филм фестивал

24. јун 2018. КУЛТУРА

Почео II Равно Село филм фестивал

Пројекцијом руског филма "Лед" и певачким наступима Лазар...

Културно лето Змајево

21. јун 2018. КУЛТУРА

Културно лето Змајево

Змајево ће овог лета по четврти пут бити домаћин велике к...