Борис Тадић посетио локални одбор СДС

"Тренутна ситуација у нашој држави је веома лоша. Пре свега, лоши су економски параметри упркос промоцији власти у медијима. Добра ствар у свој тој ситуацији је смањивање буџетског дефицита, али све остало је веома лоше", оценио је синоћ У Врбасу Борис Тадић, председник Социјалдемократске странке.

Заједно са челницима СДС, Уранијом Кузмидис Лубурић, председницом Покрајинског одбора СДС, Гораном Богдановићем, председником ИО СДС, и Жељком Брестовачким, председником ИО ПО СДС, Тадић се састао са члановима локалног одбора странке и симпатизерима СДС, те разговарао о проблемима грађана и решењима која за те проблеме нуди СДС.

"Нема смањења незапослености, нема инвестиција, оне су много мање него у време наших мандата. Власт се дичи оним што је раније урађено, што је учинио неко пре њих. СДС је у предности због огромног искуства. Имамо искуство добрих потеза, о чему сведоче бројке и инвестиције, а с друге стране, имамо искуство грешака које не можемо поновити у будућност, а то је велика ствар”, рекао је Тадић.