У току уређење атмосферске канализације

Uređenje atmosferske kanalizacije

Јавно предузеће "Дирекција за изградњу" саопштило је да су у току радови на интервентном одржавању атмосферске канализације у улици Народног фронта, код безинске станице "Кнез петрол".

"Рок за завршетак ових радова је 10. децембар, а затим ће се кренути са радовима на локацијама у улицама Данила Бојовића и Јована Веселинова, као и измуљавање канала у Виноградској улици, Вука Караџића и у Блоку бр. 3. Сви ови радови биће завршени до краја месеца, а ако временске прилике буду дозволиле, обавиће се радови на још неким локацијама које су договорене са комуналном инспекцијом. Укупна вредност ових радова износи 599.785 динара. Извођач је ЈКП 'Комуналац' - РЈ 'Водовод и канализација', док стручни надзор обавља ЈП "Дирекција за изградњу", саопштено је из овог предузећа.

Такође, ЈП "Дирекција за изградњу" ових дана поставља новогодишњу расвету на територији целе општине Врбас. "Ове године набављена је и нова новогодишња расвета, а комплетно украшавање града биће завршено до 15. децембра", стоји у саопштењу.