Божићне честитке председника општине и председнице СО Врбас

Božićne čestitke predsednika opštine i predsednice SO Vrbas

Председник општине Врбас др Братислав Кажић и председница Скупштине општине Врбас Марјана Мараш упутили су божићне честитке свим верницима који велики хришански празник славе придржавајући се грегоријанског календара.

"У име општине Врбас и у своје име честитам грађанима најрадоснији хришћански празник у нади да ће донети међусобно поштовање, разумевање и толеранцију. Свим грађанима који славе Божић по грегоријанском календару желим да празничне дане проведу у миру, благостању и породичној срећи.
Овај највећи хришћански празник је прилика да се заједно подсетимо да смо друштво које негује различитост у нацији, вери и култури и да је управо то наша предност", наводи се у честитки председника општине Врбас др Кажића.

"Свим црквеним великодостојницима и верницима који прослављају Божић по грегоријанском   календару у име Скупштине општине Врбас и у своје лично име упућујем честитку за најрадоснији хришћански празник Божић. Желим да празник Христовог рођења дочекате у кругу породице и пријатеља испуњени љубављу и миром. Желим да нам Божић који је симбол радости живота, донесе много личне и породичне среће, здравља, успеха, напретка и да га проведете са ближњима, у духу наше традиционалне толеранције и заједништва", стоји у честитки председнице СО Врбас Марјана Мараш.