Пољопривредници ускоро путују у Словенију

Одељење за пољопривреду Општинске управе, у сарадњи са општином Врбас, организоваће крајем фебруара тродневну посету локалних пољопривредника Републици Словенији и Републици Аустрији.

"Током посете Словенији председник општине Врбас др Братислав Кажић потписаће Повељу о намерама сарадње. Уз представнике локалне самоуправе, у посету путује и двадесетак пољопривредника из наше општине. Програм који ће бити организован за њих има едукативни значај. Током посете они ће на стручним саветовањима имати прилику да се сретну са бројним словеначким експертима из Министарства пољопривреде, Аграрне коморе, Задружног савеза, Аграрне банке Словеније и других организација. Ово је прилика да наши пољопривредници прошире сазнања о методама, начинима и стратегијским приступима европских институција питањима пољопривреде", саопштила је Мирјана Ђурић из Одељења за пољопривреду.

Посета се организује од 28. фебруара до 02. марта и сви заитересовани пољопривредници могу се  обратити Одељењу за пољопривреду за више информација.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"