Радикали обележили страначку славу

Општински одбор Српске радикалне странке обележио је славу Света три Јерарха. Слава ове странке окупила је чланове којих је, како је истакао председник ОО СРС Бојан Марковић, у последње време све више.

"На претходне изборе у нашој општини, Српска радикална странка је изашла са 120 чланова. Данас, после две године, СРС има више од 1.000 чланова. Наша снага је из дана у дан све већа", рекао је Марковић. Говорећи о предстојећим изборима, он је израрзио наду да ће и у Врбасу бити расписани локални избори.

"Сматрамо да би то било јефтиније, а свакако и воља грађана није иста као што је то било пре две године. Ми ћемо се потрудити да скинемо садашњу гарнитуру са власти како бисмо извукли ову општину 'из блата'. Ми можемо то да урадимо зато што нисмо никоме дужни, ниједном појединцу и ниједном тајкуну. Српску радикалну странку воде часни људи. Мислим да бисмо ми једини могли да уредимо ствари како у општини, тако и у јавним предузећима где је стање тренутно катастрофално", нагласио је Марковић и позвао председника општине др Братислава Кажића да поднесе оставку и тако створи услове за расписивање локалних избора.

Председник ОО СРС је истакао да ће, уколико буде локалних избора, ова странка наступити самостално. "После избора сигурно је да нећемо улазити у коалицију са Српском напредном странком. Свим осталим ће бити пружена рука за договор", рекао је Марковић.