Бројне похвале за рад ЈАЗИП-а

Посвећен и одгововоран рад Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду, посебно прихватилишта за псе, постао је познат широј јавности у Војводини и Србији, па су на рачун особа ангажованих на овом послу у последње време стигле бројне похвале.

Прво се огласило Удружење "Храбро срце", стари партнер Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду.

"Мислим да ово сјајно прихватилиште у коме псе не убијају заслужује мало пажње. Они су светла тачка у мору прича о лошим прихватилштима, са ужасним условима и још горим радницима. Ови људи опстају, одбијајући да еутаназирају псе да би направили места за нове", каже Љубица Горановић из "Храброг срца".

Према Љубициним речима, у прихватилишту за псе у Врбасу раде и сјајни ветеринари, "који ће дати последњи атом снаге да спасу болесног пса".

"Никада од њих нећете чути да је еутаназија прва опција. Сјајан рад је препознала и Влада Војводине па су тако запослени у прихватилишту посетили Нови Сад и поклонили 15 паса младим брачним паровима, који су добили средства за куповину кућа на селу. Ови дивни људи желе да покажу како се ради кад се воли. Упркос бројим притисцима да промене свој начин рада, они и даље воде своју политику. Псе не убијају. Заиста и за нас изненађујуће информације и позитивне слике. Браво", кажу у Удружењу "Храбро срце" и траже да се прихватилишту за псе у Врбасу пружи јача подршка.