Расписани јавни позиви/конкурси НСЗ

Национална служба за запошљавање расписала је данас јавне позиве/конкурсе, у циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања, предвиђених Програмом рада НСЗ за 2016. годину.

Расписани су: Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих на новоотвореним радним местима у 2016. години, Јавни позив незапосленима ромске националности за доделу субвенције за самозапошљавање у 2016.години, Јавни позив незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање у 2016. години, Јавни позив послодавцима за субвенцију дела зараде корисника новчане социјалне помоћи у 2016. години и Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова на којима се ангажују незапослена лица и незапослене особе са инвалидитетом у 2016. години.

Јавни позиви и конкурси могу се видети на сајту Националне службе за запошљавање. Информације о јавним позивима и конкурсима заинтересована лица могу добити у свакој организационој јединици НСЗ или путем Позивног центра НСЗ, позивом на број: 0800/300-301 (бесплатан позив из фиксне телефоније).