Врбас представљен на Сајму туризма у Београду

На овогодишњем Сајму туризма у Београду, своју туристичку понуду са неколико других општина Војводине представила је и Туристичка организација општине Врбас. На сајму су примарно презентоване могућности за спортски, ловни и риболовни туризам, а боравак у Београду искоришћен је и за успоствљање контаката са тур оператерима из Србије и региона.

Највеће интересовање односи се на ове области туризма, а посебну пажњу изазива понуда Центра за физичку културу 'Драго Јововић'. Сајам туризма у Београду, као највећи у овом делу Европе, пружа најбоље могућности за све врсте промоцију Врбаса као средине у ком би спортски туризам могао добити на значају", рекао је Иван Ковљен из Туристичке организације општине Врбас.

Он је посебно истакао значај присуства туристичких оператера и агенција, посебно у тренутку када се у предсезони припремају аранжмани и понуда за следеће лето.

"За нас је важна могућност да што боље представимо потенцијале Врбаса како би се нашао у понудама агенција. То је најснажније изражено у сегменту ђачких екскурзија, јер је Врбас одлично географски позициониран и пружа могућност да се из једног центра најлакше обилази цела Војводине, од Суботице преко Новог Сада до Београда. Наше предности су добар положај и ниже цене смештаја, што доноси интересовање агенција које се баве ђачким екскурзијама. Волео бих да су смештајни капацитети и бољи, али Туристичка организација се труди да успостави што више контаката ове врсте", рекао је Ковљен.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"