Изабрано ново руководство Форума жена СПС

Мила Сузић нова је председница Форума жена Социјалистичке партије Србије, одлучено је на јуче одржаној изборној скупштини овог тела. Она је на месту председнице заменила Радмилу Тодоровић, која се и поред подршке бројних месних одбора повукла са ове функције. За потпредседнице Форума жена изабране су Маја Мараш, Валентина Килибарда и Слађана Аларгић, док ће секретарка ФОЖ СПС бити Соња Премовић.

Подносећи извештај о раду у претходном периоду, досадашња председница Радмила Тодоровић је подсетила на бројне хуманитарне акције чланица ФЖ, попут опремања предшколских установа у општини Врбас, доделе новогодишњих пакетића и разних врста помоћи деци и одраслима из социјално угрожених породица, саветовања о здрављу и бројних других. "Многе акције које су спроводиле активисткиње Форума жена наишле су на велику подршку грађана. Знам да ће се хуманитарне активности и убудуће одржавати и хвала свим партнерима који су помогли рад Форума жена", рекла је Тодоровић и најавила наставак деловања кроз Покрајински ФОЖ као координаторка за Јужно-бачки округ.

Изборној скупштини присуствовале су и Весна Бјелић Француски, председница Покрајинског ФОЖ, која је оценила да је врбаски Форум жена "један од најстаријих и најактивнијих". "Циљ Форума јесте да се жене покажу као политичарке и као одговорне и способне да буду на руководећим функцијама. Верујем у вас“, поручила је Француски.

Председница ОО СПС Марјана Мараш истакла је да се Форум жена СПС бори за равноправност на свим пољима. "Код нас су жене увек биле заступљене и више него што то Статут странке налаже. Водимо рачуна о једнакости, а посебно о хуманости, што показују бројне акције жена СПС", истакла је Мараш и пожелела новом руководству још боље резултате у деловању.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"