ССШ "4. јули" у пројекту „Спречавање осипања ученика из образовног система"

SSŠ "4. juli" Vrbas u projektu „Sprečavanje osipanja učenika iz obrazovnog sistema"

Трећи по реду догађај посвећен употреби информационо-комуникационих технологија (ИКТ) у образовању – конференција и сајам „Нове технологије у образовању 2016“ одржан је у Belexpo центру у Београду 26. и 27. фебруара 2016.

Средња стручна школа "4. јули" из Врбаса једна је од десет школа које учествују у пројекту „Спречавање осипања ученика из образовног система Републике Србије“. Пројекат реализују канцеларија УНИЦЕФ-а у Србији и Центар за образовне политике, уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Драгана Симић, професор информатике у Средњој стручној школи „4. јули“ из Врбаса, учествовала је на конференцији и својом презентацијом истакла колико је примена нових технологија корисна за превенцију осипања ученика из средњих стручних школа. Драгана је  говорила о томе како уз помоћ иновативног приступа настави успева да мотивише ученике да редовно похађају наставу и представила добар пример сарадње наставника различитих наставних предмета.

Dragana Simić, profesor informatike u SSŠ „4. juli“ iz Vrbasa

Након презентације представници Министарства просвете, науке и технолошког развоја истакли су да је још снажнија добра пракса кад школа нема услове а тежи и труди се да користи нове технологије.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"