Од данас пореске пријаве искључиво електронским путем

Poreske prijave elektronskim putem

Сходно законом утврђеним роковима, порески обвезници од данас искључиво електронски подносе пријаве пореза на премије неживотног осигурања, доприноса за осниваче, односно чланове привредних друштава, пореза на добит по одбитку и пореза на добит по решењу. Пореске пријаве за самоопорезивање физичких лица се подносе и електронски и у папирној форми, саопштено је из Пореске управе.

Према речима директорке Пореске управе Србије Драгане Марковић, током пробног периода за електронско подношење нових пријава, у претходна два месеца побољшан је нови систем услуга, између осталог, и захваљујући корисним сугестијама пореских обвезника који су активно учествовали у тестирању нових пријава.

„Сваки корак ка поједностављењу процеса подношења пријава, односно прелазак на електронски начин комуникације, као и унапређење електронских сервиса је изузетно важан за свеукупни напредак и побољшање услуга које Пореска управа пружа грађанима и привреди“, рекла је Марковић.

На сајту Пореске управе налазе се видео и корисничка упутства за подношење ових пореских пријава.

За детаљније информације, обвезници се могу обратити Контакт центру Пореске управе на број телефона 0700-700-007 за позиве са фиксног или 011/331 01 11 за позиве са мобилног телефона, наводи се у саопштењу Пореске управе.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"