Конкурс за финансирање пројеката из области спорта

Покрајински секретаријат за спорт и омладину расписао је конкурс за финансирање пројеката и програма из области спорта у 2016. години. У оквиру општег конкурса планирано је да се подели 143 милиона динара.

У складу с Правилником о одобравању и финансирању пројеката и програма којима се остварују потребе и интереси грађана у области спорта, подносиоци захтева бити искључиво правна лица и то: покрајински спортски савези и Спортски савез Војводине, спортске организације регистроване као удружења, установе или установе за спорт, васпитно-образовне установе (основне и средње школе), акредитоване високошколске установе из области спорта и предшколске установе, јединице локалне самоуправе – градови, општине и нижи нивои јавне управе, други правни субјекти који су корисници спортских објеката у јавној својини.

У обзир за финансирање узимаће се пројекти и програми који се по својој садржини односе на:

  1. Активности покрајинских спортских савеза од значаја за АП Војводину (годишњи програми покрајинских спортских савеза и Спортског савеза Војводине, посебни програми покрајинских спортских савеза и Спортског савеза Војводине, стипендијe перспективних спортиста, доделe новчаних награда спортистима за годишња признања у области спорта „Вихор”),
  2. Афирмација спорта у АП Војводини (организација спортских приредби, манифестација и такмичења, учешће на међународним спортским приредбама, предлози пројеката којима се доприноси развоју спор та),
  3. Афирмација школског спорта (предлози пројеката у складу са Акционим планом спровођења стратегије развоја школског спорта), 4. Oдржавање (санација, адаптација и реконструкција и опремање спортских објеката, фискултурних сала и тренажних центара).
  4. Одржавање и опремање спортских објеката, фискултурних сала и тренажних центара у АП Војводини

Конкурс је отворен до 05. децембра 2016. године.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"