Ускоро семафор у Равном Селу

Uskoro semafor u Ravnom Selu

Покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова доделио је општини Врбас 1,1 милион динара на конкурсу за унапређење саобраћајне инфраструктуре. Уз ова средства, за постављање семафора у Равном Селу општина Врбас издвојиће из локалног буџета додатних 2,2 милиона динара.

На овом конкурсу је 15 локалних самоуправа добило 20 милиона динара, са циљем да се повећа безбедност учесника у саобраћају, смањи број саобраћајних незгода и развије бициклистички саобраћај у насељеним местима у АП Војводини.

Уговор о додели средстава потписали су Мирослав Васин, потпредседник Владе АП Војводине и покрајински секретар за привреду, запошљавање и равноправност полова, и др Братислав Кажић, председник општине Врбас.

Васин је истакао да је уручење уговора корисницима средстава једна у низу активности ресорног секретаријата, намењена пружању подршке и помоћи локалним самоуправама у АП Војводини.

"Наставља се добра пракса која се примењује од 2007. године до данас. У поменутом периоду издвојено је 600 милиона динара за повећање безбедности у саобраћају, кроз финансирање изградње раскрсница, саобраћајне инфраструктуре, изградњу бициклистичких стаза, измештање аутобуских стајалишта, израде пројектно-техничке документације за разне инфраструктурне пројекте", рекао је Васин.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"