Tуристичка организација промовисала Врбас на "Бијељина турист 2016"

Туристичка организација општине Врбас представила се на VII Међународном сајму туризма и гастрокултуре "Бијељина – турист 2016". Током дводневне манифестације представљени су потенцијали општине Врбас у областима ловног и риболовног, спортског, излетничког и других врста туризма, а интересантан наступ ТО награђен је признањем "Пријатељ сајма из иностранства".

Туристичка организација општине Врбас наступила је у Бијељини заједно са 40-ак излагача из Републике Српске и земаља региона.

Првог дана Сајама туризма и гастрокултуре представиле су се туристичке организације, туристичке агенције, бање, угоститељски објекти, привредни субјекти и произвођачи здраве хране. Другог дана сајма, угоститељски објекти и произвођачи здраве хране представли су  своју гастрономску понуду и специјалитете националне кухиње.

"Ово је било прво учешће ТО општине Врбас на сајму у Бијељини. Мислим да неће звучати нескромно ако истакнем да смо имали квалитетно и запажено представљање туристичких потенцијала наше општине, будући да се из Бијељине враћамо са наградом 'Пријатељ сајма из иностранства', која се додељује за општи утисак о наступу и доприносу реализацији сајамске манифестације. Посебно смо поносни на награду будући да је у оквиру ње вредновано и обједињено више параметара, почев од самог садржаја и изгледа штанда, начина презентације, затим посећености штанда, и наравно, позитивне атмосфере, уз квалитетну и отворену комуникацију и сарадњу са организаторима Сајма и са грађанима, посетиоцима манифестације", рекао је Иван Ковљен из Туристичке организације.

Он је истакао да је првог дана сајма искористио прилику да присуствује округлом столу и предавању на тему "Улога људских ресурса у диференцирању туристичке услуге", на којем је предавање одржао професор Универзитета Сингидунум др Слободан Черовић.

"Наступ у Бијељини представља још једно вредно искуство за нашу младу организацију, будући да су продубљени или остварени значајни контакти са туристичким организацијама и туристичким агенцијама из Републике Српске и региона. Такође, туристички потенцијали наше општине представљени су још већем броју потенцијалних туриста, овом приликом становницима Бијељине и другим посетиоцима VII Међународног сајма туризма и гастрокултуре. Туристичка организација у наредном периоду окреће се припремама за још један сајамски наступ, овог пута у Нишу, на XVII Међународном сајму туризма и активног одмора, од 26. до 28. априла", рекао је Ковљен.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"