НВО "Хлеб живота" помаже ОБВ

Хришћанско хуманитарно удружење "Хлеб живота" из Београда поклонило је данас Општој болници Врбас вредну донацију коју чине униформе, дезинфицијенси и болнички потрошни и хигијенски материјал, преко потребан у свакодневном раду установе.

"Хуманитарно удружење 'Хлеб живота' је основано 1992. године од стране Протестантске еванђеоске цркве и Баптистичке цркве у Београду. Поред пројеката 'Помоћ у кући, заступање и интеграција старијих' и 'Подршка у образовању и интеграцији ромске деце', бави се и активним преусмаревањем хуманитарне помоћи здравственим установама. Сарадња са домаћим и иностраним партнерима је временом добила и нову медијаторску димензију на основу које 'Хлеб живота' даје свој допринос на локалном, регионалном и на међународном нивоу", наводи се у личној карти ове организације.

"Захваљујемо се на донацији НВО 'Хлеб живота' и надамо се да ће се наша сарадња наставити и у будуће. Поред преко потребне постељине за болеснике, душека, јастука, униформи за запослене, свега што се свакодневно интензивно хаба, свака помоћ нам је добро дошла. Ово је први пут да сарађујемо са овом невладином организацијом, али морам истаћи да смо одмах наишли на велико разумевање и подршку", рекла је Татјана Сунајко приликом примања донације.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"