"Carnex" добитник Великог шампионског пехара

Жири Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду доделио је Индустрији меса "Carnex" Велики шампионски пехар за одличан квалитет меса и производа од меса. Чак три "Carnex" производа из различитих категорија – специјал шунка, паштета са димљеном сланином и говеђи гулаш, ове године шампиони су квалитета групе производа.

Поред тога, на Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду ИМ "Carnex" добитник је највише признања – 35 производа из различитих категорија награђено је Златном и Великом златном медаљом за квалитет.

"Велики шампионски пехар који смо и ове године освојили на једној од најважнијих пољопривредних манифестација Балкана, представља изузетно признање, али и велику одговорност да у годинама које долазе будемо још бољи“, изјавила је након уручења награде Тамара Пењић, директорка производње у компанији. Она је додала да је "Carnex" током више од пола века, кроз разне периоде, успео да остане један од најуспешнијих домаћих брендова.

"Поносни смо што је квалитет наших производа препознат у Србији и ван граница наше земље, и што смо једна од ретких компанија која се може похвалити поверењем које јој континуирано указују потрошачи већ више од пола века“, рекла је Пењић.
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"