Награда за ОШ "Братство-јединство" из Куцуре

Покрајински секретаријати за заштиту животне средине и за образовање доделили су Основној школи "Братство-јединство" из Куцуре награду као једној од најбољих васпитно-образовних институција укључених у овогодишњи циклус програма "За чистије и зеленије школе у Војводини".

Награде су уручили покрајински секретари Михаљ Њилаш и др Слободан Пузовић.

Овај програм се реализује већ седам година, с циљем развијања и унапређивања рада у области заштите животне средине. "Чистије и зеленије школе, када се постављају као циљ, значе стварање такве средине у нашим школама, насељима, градовима, селима, где су наше зграде за пример ђацима, родитељима, целом друштву", рекао је покрајински секретар Њилаш и додао да су деца много отворенија од одраслих према природи.

На овогодишњи конкурс за учешће у програму "За чистије и зеленије школе у Војводини", пријавило се 89 васпитно-образовних установа, од којих су 63 успешно спровеле планиране активности. Најуспешнијих 15 предшколских установа, основних и средњих школа (укључујући и музичке и специјалне), награђени су излетима, као и опремом за наставу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"