Продужен конкурс за доделу стипендија за школовање на ФИМ

Факултет за инжeњерски менаџмент Београд и општина Врбас продужили су конкурс за доделу стипендија за школовање на овом факултету, Центар у Врбасу. Новом одлуком конкурс је отворен до 01. јула.

Подсећамо, додељује се једна стипендија за све четири године студија, четири стипендије у висини од 10% попуста на школарину за све четири године студија, и пет стипендија у висини од 10% попуста на школарину за прву годину студија.

Кандидати за стипендију треба да испуњавају следеће услове: да имају држављанство Републике Србије и пребивалиште на територији општине Врбас, затим одличан успех у сва четири разреда средње школе, запажене резултате на међународним и републичким такмичењима која се налазе у календару такмичења ученика, као и да долазе из породица које су оствариле право на дечији додатак.

Кандидати треба да ураде есеј на тему "Зашто баш ја?".

Пријаве са потребном конкурсном документацијом подносе се Општинској управи Врбас, на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или се лично предају Одсеку за друштвену бригу о деци, образовање, здравствену и социјалну заштиту Општинске управе Врбас, у канцеларија број 5. Конкурсна комисија ће резултате објавити 10. јуна на порталу vrbas.net и сајту Факултета за инжeњерски менаџмент.

Све услове конкурса можете видети овде.