Школица спорта "Jumper" обележила 10 година

Školica sporta "Jumper" Vrbas obeležila 10 godina

Обележавајући десет година постојања, Школица спорта "Jumper" организовала је велико такмичење свих својих чланова и њихових другара из србобранске Школице спорта "Атлета". Малишани узраста од три до седам година, поред бројних њима прилагођених дисциплина, такмичили су се на полигону спретности, скакали у даљ и тркали се. Није било победника, само, како је речено, успешних и успешнијих, а свима су додељене медаље и дипломе.

"Школица спорта 'Jumper' ради у оквиру Атлетског клуба 'Врбас', који, такође, ове године слави велики јубилеј - 60 година постојања. Ми ове године славимо десет година постојања и за то време кроз нашу школу прошло је око 1.000 малишана. Школица је општег карактера и у њој се уче основне моторичке ствари, важне за све спортске дисциплине. Није лако радити са децом овог узраста, али јесте прелепо и то је оно што ме испуњава и што волим да радим", рекао је Данило Њаради, професор физичке културе и први тренер Школице спорта "Jumper". 

Након такмичења организовано је и рођенданско славље и послужена торта.

Организацију такмичења помогли су општина Врбас, Акватика, ДОО Боркони, Агромонтера, Стоматолошка ординација Др Балетић, Пољопривредна стручна служба, ФТО РПД, Медела и Нектар сокови.

Školica sporta

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"