Установама и удружењима подељене 4 тоне хране

Одељење за друштвене делатности Општинске управе Врбас учествовало је на шест конкурса Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице и добило зелено светло за реализацију сваког од њих.

Кроз један од пројеката обезбеђено је 4,3 тоне воћа и поврћа које је данас подељено Предшколској установи "Бошко Буха", Геронтолошком центру, Основној школи "Братство-јединство", Народној кухињи, Удружењу за помоћ МНРО и Удружењу "Мултиарт".

"Овом приликом желим јавно да похвалим тим сарадника из Одељења за друштвене делатности који су од припреме конкурсне документације па све до данашње непосредне поделе помоћи, учествовали у овој акцији. Личним примером и радом треба показати колико нам је стало да се на било који начин побољша квалитет живота у нашем граду", рекла је за vrbas.net Мира Недић, руководилац Одељења за друштвене делатности.

Према њеним речима, кроз ове пројекте, између осталог, обезбеђене су и довољне количине фаседне фарбе за све образовне и културне установе, Центар за физичку културу, Дом здравља и зграду Општинске управе, затим бесплатна ужина за годину дана за децу у појединим образовним установама, као и разна опрема и реквизети за потребе наставног процеса.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"