Награда Superbrands Srbija за "Carnex"

Компанија "Carnex" која послује у оквиру МК Групе, добитник је овогодишње награде Superbrands Srbija, за најбољи корпоративни бренд у категорији хране, саопштено је из ове компаније. Награда Superbrands Srbija додељује се најуспешнијим компанијама и организацијама које у нашој земљи послују у различитим привредним гранама.

"Изузетно ми је драго да се 'Carnex' и ове године нашао међу најуспешнијим брендовима из Србије и добитницима признања које је познато широм света. Прија када од стране стручњака из различитих области али и оних којима пласирате своје производе, добијете потврду за квалитет, доследност и одговорно пословање. Стога наше планове не желемо мењати – брига о потрошачу, квалитет производа и промовисање наше земље кроз 'Carnex' бренд остаје наш приоритет и у годинама које следе“, рекла је овим поводом Тијана Каталинић, бренд менаџер у компанији "Carnex".

Superbrands награде додељују се у оквиру водеће светске платформе за промоцију најбољих брендова, а додела ових признања у Србији је ове године организована по трећи пут. Од приближно 2.000 номинованих брендова у 34 категорије, 245 компанија понело је титулу најбољих у својој области. Избор најуспешнијих брендова у нашој земљи вршен је комбиновањем гласова Стручног савета и гласова добијених на основу анкете којом се испитивало јавно мњење.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"