Вести из ЈКП "Комуналац"

У суботу, 25. јуна, екипе Јавног комуналног предузећа "Комуналац" односиће амбалажни ПЕТ отпад из домаћинстава у Врбасу. Потребно је да грађани тог дана ову врсту амбалаже изнесу испред својих кућа, најкасније до 07.00 часова.

 

ПЕТ треба да буде спакован у типизиране вреће. Комуналци ће, у зависности од сакупљеног отпада, корисницима услуга оставити нове џакове за наредну акцију.

Путари ЈКП "Комуналац" обележавају хоризонталну саобраћајну сигнализацију на путевима на подручју општине Врбас. Приоритет у овом тренутку је фарбање пешачких прелаза, посебно у најпрометнијим улицама. Када се заврши фарбање свих прелаза на подручју општине, почеће обележавање бициклистичких стаза, аутобуских стајалишта и сигнализације у зонама школа.

Јавно комунално предузеће "Комуналац" припремило је опомене за 3.250 корисника услуга због дуговања од близу 15 милиона динара. Опомене због појединачних дугова добиће 3.000 домаћинстава и 250 установа и предузећа, саопштено је из Службе обрачуна и наплате потраживања.

Дужници имају могућност да у року од 30 дана, од дана пријема опомене, измире потраживања. У супротном, ЈКП „Комуналац“ приступиће утужењима или искључењима са мреже. Раније опоменути дужници, који нису испоштвали рок за исплату дуга, биће искључени са мреже. Поновни прикључак на мрежу, у зависности на ком је месту извршено искључење, кошта од 4.400 до чак 20.000 динара.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"