Лажни радници ЈКП обмањују грађане

У Врбасу су се појавили лажни читачи водомера који иду по кућама и представљају се као радници ПЈ "Водовод и канализација“, покушавајући да на лицу места наплате "услуге које пружају", упозоравају из ЈКП "Комуналац". Ови лажни радници ЈКП на бројила потрошача уграђују "прстенове за штедњу воде".

Житељка насеља Мађаршор Д.У. каже да се у њеној кући појавио један младић и тражио да приђе шахти и погледа водомер. "Када је завршио посао тражио ми је 1.020 динара за услугу. Нисам желела да платим јер ми та справа, коју нисам ни видела, није потребна. Рекао ми је да ће ме тужити надлежном суду ако му не дам новац", пожалила се ова Врбашанка. Како је рекла, добила је признаницу за уграђени део, а њен случај није усамљен, јер је су се и код других корисника појављивали ови лажни радници ЈКП.

Из овог предузећа подсећају грађане да радници ПЈ "Водовод и канализација“ поседују идентификационе картице и корисници имају право да им на увид траже службену легитимацију. 

Иначе, из ПЈ "Водовод и канализација“ обавештавају грађане да ће Врбас у уторак, 5. јула, у периоду од 09.00 до 12.00 часова остати без воде, јер ће екипе ЈП „Електропривреда Србије “ вршити ремонт трафо станице. "Апелујемо на грађане да се на време обезбеде пијаћом водом", истичу у ЈКП.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"