Почело уређење свих игралишта за децу

Vrbas: Počelo uređenje svih igrališta za decu

Ове недеље започели су радови на редовном одржавању свих 24 игралишта за децу о којима брине општина Врбас, саопштено је из Општинске управе Врбас.

"Радови се односе на поправку и замену оштећених делова мобилијара на игралиштима. То подразумева све потребне браварске, заваривачке и столарске радове, као и антикорозивно фарбање постојоћег мобилијара. Током радова игралишта ће бити затворена, па се моле родитељи да поштују безбедносне мере и не доводе децу на игралишта у то време", наводи се у саопштењу Одељења за комуналне и грађевинске послове, које врши стручни надзор над овим радовима.

Према речима Игора Миловића, руководиоца Одељења за комуналне и грађевинске послове, након што је пролетос изграђено ново игралиште у Змајеву, општина Врбас је обезбедила средства за изградњу још два нова игралишта у Бачком Добром Пољу и Савином Селу.

"Ова игралишта биће постављена до краја септембра. Кроз донације су обезбеђена средства и за два нова игралишта која ће бити постављена у Врбасу. Следећих недеља почеће постављање табли обавештења на свим игралиштима о којима брине општина Врбас. У сарадњи са месним заједницама организоваћемо и додатно озелењавање самих терена", рекао је Миловић.