Најава трибине ДСС-а

У среду, 11. фебруара у биоскопу „Југославија“, у организацији Демократске странке Србије, биће одржана трибина на којој ће говорити Војислав Коштуница, председник ДСС, Велимир Илић, председник Нове Србије, и Маја Гојковић, председница Народне партије, најавио је на конференцији за медије председник ОО ДСС Врбас Мирослав Алексић.
    „Лидери народњачког блока желе да грађане Врбаса упознају са ставовима коалиције о питањима од националног интереса. Акценат трибине бића на економским и социјалним темама, али ће се говорити и о Косову и Метохији, европским интеграцијама, војној неутралности Србије и другим битним темама за живот грађана“, рекао је Алексић.
    Он је подсетио да је ДСС „на време критиковао предлог Статута АП Војводине, истичући његову неуставност“. „Јасно смо указали да се ради о документу који не би смео да заживи. Сведоци смо да и странке коалиције на власти, коју су чак и гласале за овај предлог у Скупштини Војводине, мењају свој став и најављују да неће гласати за његово усвајање у Скупштини Србије. Оваквом правно лошем и политички штетном документу се не може дати сагласност“, рекао је Алексић.
    Говорећи о предстојећим изборима за савете месних заједница у општини Врбас, Алексић је најавио да ова странка подржава листе група грађана у свим месним заједницама у насељеним местима општине, док у три МЗ Врбасу ДСС наступа заједно са коалиционим партнерима СРС и СПС, на листи која се зове „СРС-Војислав Шешељ, СПС-ПУПС, ДСС“.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"