Carnexu три злата на сајму у Москви

На међународном сајму прехрамбене индустрије у Москви “World Food Moscow 2016”, компанија Carnex освојила је три златна признања – за Selection кокошију паштету, Selection говеђу паштету, као и награду за производ године. На главном јесењем догађају у Русији у области трговине месом, воћем, поврћем, млечним производима, учествовало је преко 1500 излагача из 62 земље, а велика пажња поклоњена је представљању привредних комора различитих земаља.

Председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж изјавио је данас да Србија има много производа које може да понуди тржишту Русије.

Он је казао да производи из Србије могу бити конкурентни на захтевном руском тржишту, а у прилог томе су три златне награде које је за квалитет паштета добила компанија Carnex. "Те награде отварају врата за наше производе и говоре да Србија има квалитет, да наши производи могу да буду конкурентни и да освајају и најразвијенија страна тржишта", казао је Чадеж.

На Сајму у Москви представило се 12 компанија, произвођача свежег и замрзнутог воћа и поврћа, месних производа, сокова и органских производа из Србије.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"