Нови тоалети у ОШ "Братство-јединство"

Novi toaleti u OŠ "Bratstvo-jedinstvo" Vrbas

Након полугодишње донатарске акције и уз подршку општине Врбас, Основна школа "Братство-јединство" успела је да реновира тоалете за ученике у школској згради. После дуго времена измењене су све санитарије и водоводне цеви, и постављене плочице од пода до плафона.

"Сами смо покренули донаторску акцију и кренули у потрагу за људима који су спремни да нам помогну, а на наш активизам реаговала је локална самоуправа и помогла нам са 490.000 динара за извођење радова, на чему смо им посебно захвални. Надамо се да ћемо и даље заједничким акцијама успети да решимо неке од текућих проблема које има свака школа", рекла је Славица Шестовић, директорка ОШ "Братство-јединство", након што је заједно са Миланом Глушцем, председником општине Врбас, обишла реновиране тоалете.

Према речима Глушца, локална самоуправа је у договору са руководством школе определила одређена средства за решавање овог проблема, а помоћ је стигла и од донатора.

"Општина Врбас ће у складу са својим могућностима и даље финансијски помагати не само ову, већ и остале школе. Обратили смо се Канцеларији за управљање пројектима Владе Србије и доставили смо податке за око 30 јавних објеката, међу којима су и школе, где треба извршити одређене санације. Надамо се да ће нам средства за ове пројекте бити одобрена“, рекао је Глушац.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"