Пријем за чланове Џудо клуба "Тори"

Милан Глушац, председник општине Врбас, и Јован Ковачевић, члан Општинског већа задужен за спорт, примили су данас чланове Џудо клуба "Тори". Џудисте су представљали такмичари Марко Бекут, Александра Дамјановић, Анђелина Савићевић и Миомир Мајкић, и тренери Владимир Рахман и Милош Рогановић.

"Тори" постоји од 2003. године и за то време такмичари клуба су постигли запажене успехе. Уз учешћа на светским и европским првенствима, као и три медаље са балканских првенстава, последњи успех је друго место Миомира Мајкића на Првенству државе за сениоре.

Како је саопштио Глушац, намера локалне самоуправе је да се упозна са проблемима са којима се сусреће клуб, а затим да заједничким деловањем унапреди његово функционисање. "Свесни смо да каснимо са исплатама средстава за спортске клубове, али покушавамо да испоштујемо наше обавезе. Знамо да се овај џудо клуб сусреће са проблемом основних средстава за рад, да им недостају струњаче, и овај проблем биће решен ускоро", рекао је Глушац.

Према речима Јована Ковачевића, ово је један од првих пријема на ову тему код председника, а предстоје састанци са осталим клубовима. "На наше велико задовољство имамо у Врбасу доста успешних клубова и спортиста. Сви клубови ће бити позвани, имаће прилику да изнесу своје проблеме и заједно ћемо покушати да их решавамо. Надам се да ће на предстојећим састанцима бити веселијих тема и више речи о успеху наших спортиста. Осим ових планираних састанка, врата канцеларије члана Општинског већа, као и врата председника општине, увек су широм отворена за све спортисте", рекао је Ковачевић.

Владимир Рахман искористио је прилику и представио домаћинама клуб и успехе такмичара и захвалио руководству општине на организацији пријема.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"