Пријем за чланове Карате клуба Врбас

Након џудиста, данас су са Миланом Глушцем, председником општине Врбас, и Јованом Ковачевићем, чланом Општинског већа, разговарали каратисти, тренери и чланови Карате клуба Врбас. Поново је тема била функционисање једног од спортских колектива у граду, а руководство локалне самоуправе са радом клуба упознао је Микица Марковић, тренер КК Врбас.

"Пријатно сам изненађен позивом руководства општине и тиме што су показали интересовање за наш клуб и евентуалне проблеме. Ово је први пут да смо добили овакав позив и изузетно сам задовољан. Без обзира каква је ситуаија у општинском буџету, добра воља да се помогне спортским клубовима је важна. Договорили смо се да ћемо убудуће сарађивати и да ће општина, у оквиру својих могућности, покушати да помогне нашем клубу", рекао је Марковић.

"Желимо да стекнемо увид у рад свих клубова, колико су активни, популарни, који проблеми им отежавају рад. Задовољство је када чујете да Карате клуб има 200 чланова свих узраста, да постоји више од четири деценије и због таквих референци локална самоуправа жели пронаћи начин да им помогне, посебно када се ради и опремању, простору у којем раде и слично. Карате је постао олимпијски спорт и заслужује подршку", рекао је након састанка Глушац.

Уз тренера Марковића, Карате клуб Врбас представљали су и чланови Александар Ковачевић, Душан Деспотовић и Вук Радоичић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"