ТООВ на XII Фестивалу туристичких публикација

Туристичка организација општине Врбас учествовала је протеклог викенда на XII Фестивалу туристичких публикација "Кофер слова", који је у Крушевцу организовала ТО овог града.

"Ради се о манифестацији сајамског типа, са такмичарским карактером, на којој учествују туристичке организације градова и општина из наше земље и региона, представљајући своје публикације, видео материјал, веб презентације и допунски промотивни материјал. Учествовало је  педесетак туристичких организација, а најуспешнијим награде су додељиване у различитим категоријама, као што су туристичка мапа, дизајн веб сајта, видео презентација, једнолисна туристичка публикација, вишелисна туристичка публикација до 50 и преко 50 страна, монографије градова и општина, допунски промотивни материјал (кесе, фасцикле, мајице, качкети, оловке и сл.), допринос реализацији манифестације", саопштено је из Туристичке организације.

Представници ТООВ учествовали су и на округлом столу на тему "Конкурентност дестинације и начин за постизање конкурентске предности".

"Учешће на фестивалу 'Кофер слова', је прилика за успостављање нових и учвршћивање постојећих контаката са колегама из туристичких организација широм Србије, као и размену информација и стицање нових искустава на пољу туристичких публикација. Ово је било прво учешће наше организације на неком фестивалу овог типа, које није прошло незапажено, будући да смо се из Крушевца вратили са признањем за помоћ у реализацији фестивала", истичу у Туристичкој организацији општине Врбас.