Пријем за чланове КБС Врбас

Милан Глушац и Јован Ковачевић, председник општине Врбас и члан Општинског већа задужен за спорт, организовали су данас пријем за чланове Клуба борилачких спортова Врбас, тренера Душана Килибарду, и најбољег борца, вишеструког најбољег спортисту Врбаса Љуба Јаловог. Уобичајено, како је навикнуо јавност Врбаса и Србије, Јалови се са недавно одржаног Европског првенства у кик боксу вратио са још једном медаљом, овога пута бронзаном.

И овога пута жеља представника локалне самоуправе била је да се упознају са радом једног од млађих и мањих локалних клубова, проблемима са којим се сусрећу у свакодневном функционисању и моделима могуће подршке. "Интересује нас како раде мањи клубови, они који се баве мање популарним, неолимпијским спортовима, али који нису мање важни, као и како им можемо помоћи. Овај клуб за нас је веома значајан, у њему тренира спортиста који је пронео име Врбаса кроз многе светске државе, и ти резултати, медеља и титуле заслужују нашу подршку. Људи попут Љуба Јаловог су наши најбољи промотери", рекао је Глушац након пријема.

Тренер Душан Килибарда изразио је задовољство због пријема за најтрофејнијег врбаског спортисту, истичући да је ово било пето узастопно велико такмичење са којег се Јалови враћа са медаљом. "Љубо је освојио медаље на последња три светска и два европска такмичења. Последњи резултат нам је посебно важан јер смо са учешћем у полуфиналу обезбедили учешће на Светским олимпијским играма које се одржавају под покровитељством Међународног олимпијског комитета, у Вроцлаву у Пољској. На ово такмичење је кик бокс са својом дисциплином К1 позван као демонстрациони спорт. Надамо се да ћемо имати подршку општине Врбас у организацији одласка на ово такмичење", рекао је Килибарда.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"