Врбас домаћин Сајма безбедности и превенције

Vrbas domaćin Sajma bezbednosti i prevencije

У оквиру пројекта "Полиција у локалној заједници", који су већ више од годину дана спроводи у Врбасу, Земуну и Пријепољу, Полицијска станица Врбас и општина Врбас - Канцеларија за младе, организоваће у уторак, 29. новембра, први Сајам безбедности и превенције.

"С обзиром на природну тежњу човека, заједнице и државе да живе у безбедним условима, као и на то да се облици угрожавања безбедности стално мењају, а у последње време су интезивирани, намера нам је да организовањем Сајма безбедности и превенције на једном месту окупимо све институције које активно учествују у функционисању система безбедности. Акценат активности је на едукацији најмлађих о начину функционисања безбедносних чинилаца. Развој полицијске делатности заснива се на сталном унапређивању превентивног рада полиције, полицијске организације и управљања, као и система вредности и вредновања полицијског рада. Овим пројектом предвиђено је да полицијски службеници спроведу низ акција којима би се кроз партнерски однос и приближавање њиховог рада грађанима, побољшао и ниво безбедности у заједници. Организација Сајма безбедности и превенције је још један корак на том путу", најавио је одржавање манифестације начелник ПС Врбас Владо Глођовић.

Учешће на Сајму безбедности и превенције најавили су представници Сектора за ванредне ситуације, Саобраћајне полиције ПУ Нови Сад, Агенције за безбедност саобраћаја, Оперативне технике и противдиверзионе заштите ПУ Нови Сад, Предшколске установе "Бошко Буха", ДВД "Врбас -1904", Дома здравља "Вељко Влаховић" - СХМП, Црвеног крста Врбаса, Жандармерије, САЈ-а, Интернационалне полицијске асоцијације, ЈКП "Комуналац", Еколошког покрета Врбаса, Војске србије, Граничне полиције, Групе за наркоманијуа ПУ Нови Сад, Групе за малолетничку деликвенцију ПУ Нови Сад, Одељења за борбу против вискокотехнолошког криминалитета, Фондације "Тијане Јурић", АМСС и Савеза спортова  општине Врбас.

Манифестација се одржава у Центру за физичку културу "Драго Јововић" у уторак, 29. новембра, са почетком у 10.00 часова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"