Програм "ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО" подршка предузећима

Невладина организација Енеса, уз подршку компаније Филип Морис у Србији, покренула је конкурс за нови, осми циклус националног донаторског програма "ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО". Програм има за циљ да подржи покретање и унапређивање малих и породичних предузећа широм Србије. Презентација програма "ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО" заказана је за биће одржана у понедељак, 12. децембра у 15.00 часова, у сали Скупштине општине Врбас. Конкурс траје до 31. јануара 2017. године.

Кроз програм "ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО" нових 100 предузетника добиће бесповратна средства за куповину опреме за покретање или унапређење бизниса. Корисницима ће на располагању бити велики број обука и саветодавна помоћ економских стручњака, који ће их упутити у основе малог предузетништва.

"Програм је за последњих седам година доказао да у Србији постоји велики број људи са изванредним и одрживим предузетничким идејама а сви бизниси покренути кроз овај програм говоре у прилог томе. Веома смо поносни на резултате свих 606 бизниса које смо до сада подржали, као и на чињеницу да је у тим предузећима данас запослено више од 2,000 људи. У години предузетништва покрећемо још један циклус подршке предузетницима који тек почињу да развијају своје пословне идеје", изјавила је Ивана Радмилац Ђурђић из компаније Филип Морис.

Више о програму можете видети овде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"